Vaccinaties en gezondheid

Kattenhotel Bollie

voor een fijne vakantie voor uw kat!

Kattenhotel Bollie

Saskia Brasser

Oosterstraat 37

1654 JL Benningbroek (NH)


Telefoon: 0229-590202


kattenhotelbollie@gmail.com

Vaccinaties

 

Uw kat moet tot het eind van zijn verblijf in het hotel geldige vaccinaties hebben voor nies- en kattenziekte. De niesziekte vaccinatie is 1 jaar geldig, de kattenziekte vaccinatie is 3 jaar geldig.


Is uw kat nooit gevaccineerd of zijn de vaccinaties verlopen dan moet hij tenminste 14 dagen voordat u hem komt brengen (opnieuw) gevaccineerd worden.  Het vaccinatiebewijs moet u afgeven als u de kat komt brengen. Is de vaccinatie voor niesziekte korter dan 14 dagen voor de komst van uw kat gegeven dan kan ik deze  niet accepteren in verband met besmettingsgevaar voor de andere katten. Helaas kan uw kat ondanks een geldige vaccinatie nog steeds niesziekte krijgen, het is dan wel een  milde vorm.


 

 

Gezondheid

 

Eet uw kat alleen een bepaald soort voer, gebruikt hij nog kittenvoer of heeft hij dieetvoer op voorschrift van de dierenarts, dan moet u dit zelf meenemen.


 

Ik besteed de grootst mogelijke zorg aan uw kat(ten) en neem, als uw kat ziek mocht worden, onmiddellijk contact met u op zodat we de te nemen stappen kunnen overleggen. Eventuele dierenarts- en/of medicijn kosten moeten bij het ophalen van uw kat betaald worden.


 

Gebruikt uw kat medicijnen, dan gaat de behandeling hier gewoon door. Vergeet dus niet voldoende medicijnen mee te nemen.


 

Als na aankomst van uw kat blijkt dat hij vlooien of wormen heeft, dan zal ik hem daarvoor behandelen. Ik gebruik hiervoor alleen middelen die bij de dierenarts verkrijgbaar zijn. De kosten per gebruikt middel zijn €8,-.


Kittens en moeders met kittens zijn welkom. Ongecastreerde katers ouder dan 8 maanden kunnen helaas niet geplaatst worden.